tiistai 1. kesäkuuta 2010

10 Quick Vinkkejä Onnistunut Online Dating


Oletko uusi maailman online dating? Seuraavassa on kymmenen vinkkejä, joiden avulla voit onnistua online dating samalla suojella itseäsi vastaan petoeläimiä ja häviäjiä siellä.

1. Luo näyttönimi, joka on mielenkiintoinen, mutta ei liian seksikäs. Haluat välttää vinkkejä avioliiton tai haluavat mennä naimisiin tai olla välitön sukupuoleen kuten WannaBeMarried82 tai SexKitten69. Näyttönimi, joka sisältää nimesi, tulee välttää, koska toinen syy alias on välttää tilanne, jossa itse siellä liian aikaisin. Haluatko antaa oikeaa nimeäsi oikealle henkilölle eikä vain kaikille. Kokeile näyttönimi, joka perustuu ulkonäkösi joka on yleensä miellyttävä miehille. Tai välttää se kaikki yhteen, ja käyttää jotain hämäriä.

2. Vältä sähköpostiviestien lähettäminen jokainen mies löytää postinumero, ulkopuolella 50 kilometrin säteellä siitä, missä asut tai tuhansien kilometrien päässä. Vaikka määrä ei tuottaa paljon vastauksen haluat olla valikoiva ja terve. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy olla kärsivällinen. Jotkut miehet sinuun yhteyttä, ja että se kaikkein kertaa johtaa jona pidetään, eikä joukko vastauksia renkaan Kickers jotka eivät koskaan aio jättää kotinsa. Jos joku mieltymys ei kosketa sinua, lähetä hänelle lyhyt sähköposti ja sitten odottaa häntä seurata. Ja en tarkoita odottaa.

3. Kun olet ottanut yhteyttä sähköpostitse, jotta kysymyksiin vastaamista et vastausta ensimmäinen päivä. Jos mies alkaa pyytää liikaa henkilökohtaisia kysymyksiä, varokaa. Älä kerro, milloin mitään tulot, aiemmista suhteistani, lääketieteellisten ongelmien, jne. Ei myöskään ole hyvä idea kertoa hänelle, kuinka paljon haluat mennä naimisiin.

4. Kuulua useita valokuva kun decloak. Ja olla rehellinen. Jos youre ei 510, vaalea-tukkainen, sinisilmäistä kauneus, dont ojensi kuvan kaltainen. Miehet löytää ulkoasulla paljon houkuttelevampi ja muistaa on aina kansi joka potin. Jos lähetät paljon kuvia, mies saavat paremman käsityksen siitä, miltä näytät ja onko sinulla on tämän tyyppinen, ennen kuin hän täyttää sinut. Tämä on erittäin tärkeä. Theres mitään huonoin kuin meneillään päivä jonkun kanssa et pidä tai joka on vähemmän kuin ihastunut sinua. Parempi laittaa kaikki siellä on niin mairitteleva tavalla voit. Sitten mies on tulossa nähdä teitä eikä jokin fantasia hänen päähänsä.

5. Jos he dont lähettää heidän valokuva, unohda se. Hän on jotain salattavaa. Valokuvia, jos hän lähettää sinulle kuvan itsestään alasti tai tekee jotain vähemmän kuin kohtelias, unohda se. Hän on liian vähän piilottaa, ja voit lopettaa sekaisin ovelta.

6. Useimpien online dating palvelut, sinulla on mahdollisuus lähettää vain profiili ja kuva. Tämä voidaan tehdä lähes automaattisesti pari napsautuksella painiketta. Ota se mikä se sitten onkin. Jos henkilö vain lähettää sinulle hänen kuva tai hänen profiilin, hän ei hukata liikaa aikaa tai ajatuksia sinulle ja hän saa arvoinen vastaus. Jos hän ei ehdi kirjoittaa sinulle sähköpostia, se ei kannata tuhlata aikaasi hänelle.

7. Kun et saa sähköpostia, aina odottaa vähintään 24 tuntia (48 on parempi), ennen kuin vastaamme ajankohta sähköpostin. Jos vastaat liian nopeasti, hän voi saada vaikutelman, että olet liian epätoivoinen tai että sinulla on liikaa vapaa-aikaa. Se on pahinta mitä voit tehdä. Haluat aina olla puristamatta hänelle vaikka werent tee mitään vaan keräilyyn keittiön lattiaa ja tekee kynnet. Jos hän luulee voivansa mennä kanssasi tahansa, helvetti kohtelee sinua kuin sinulla ei ole mitään tekemistä, vaan odottaa hänen puhelun.

8. Älä kirjautua omaan verkkosivuilla tai vastaa sähköposteihin perjantaina tai lauantaina. Katso Battlestar Galactica ja Stargate Atlantis. Sinun täytyy antaa vaikutelman, että et ole tavoitettavissa, vaikka olet. Joten löytää jotain muuta lisäksi näköinen epätoivoinen.

9. Jos mies ei vastaa, lopeta sähköpostia hänelle. Jos hän on todella kiinnostunut tapaamaan teitä, hän ottaa sinuun yhteyttä ja pyytää sinua ulos päivä. Jos hänen vastaukset ovat hitaita, se tarkoittaa HES ole niin kiinnostunut. Olet hänen toinen valinta ja vähät välittävät mistään. Haluat aina olla hänen ensimmäinen valinta. Nopea reagointi tarkoittaa kiinnostunut kaikesta. Kysy itseltäsi, kun halusi ostaa että uusi, kuuma DVD tai CD, sinä odottelemaan pari viikkoa ennen sitoutui ostamaan? No, jos päivien kulua ja Theres no email, te areena kuuma DVD.

10. Jos vaihdat lukuisia sähköposteja ja Theres ei sitoudu edes tavata kahvin, sinun täytyy pohtia, jos tämä suhde on menossa. Jos youre HAKU sähköpostin suhteen, thats suuri. Tämä kaveri on täydellinen. Jos kuitenkin haluat elää päivä, sinun on painostusta hienovaraisesti ja heittää pois vihje. Mainita, että olet menossa ulos ystävien kanssa ja harkita lopettamista kaiken yhteydenpidon hänen kanssaan. Hell joko saada pois aidan tai mene pois. Kumpikin tapa jotkut, jotkut tapana, niin mitä seuraavaksi?

Sei Undateable?