perjantai 5. maaliskuuta 2010

Speed Dating for Dummies


Sophia Guida

Neljä minuuttia. Neljä minuuttia täysin keskustelemaan ja esitellä itseni, ja, joo, ehkä puhua toisen henkilön elämän kanssa. Niin paljon paineita.

"Kun puhaltaa tämän pilliin, ei väliä kuinka suloinen päivämäärä on, se on ohi ja y'all on siirryttävä" puolueen isäntä sanoo.

Kävin nopeutta vuodelta tapahtuma Philly ryhmän kanssa Bryn Mawr ystäviä. Meillä oli eriasteisia investointeja siinä tapauksessa, jotkut etsivät rakkautta, jotkut etsivät uusia ystäviä. Me? Olin vain pitkin kyytiä. Ystäväni oli löytänyt tapahtuman verkossa, sivuston nimeltä HurryDate, täysin omistettu Speed Dating Philadelphian alueella.

Meillä oli trekked yli kenttä baari lähellä Market Itä-aseman vastapäätä Reading Terminal. Emäntä tervehti meitä sisään ja johti meidät VIP-huoneen takana baari, hämärästi valaistu luoda hieman romanttista tunnelmaa. Me allekirjoitettu ja sai nametag on numeroitu. Puupöydät kaksi rengastettiin room. Päätin yksi lähelle seinää ja asettui minun erityinen nopeuden-dater-hinta Margarita (extra suola), odottavat muut nopeutta daters saapumista.

Kun aloitimme, miesten osallistujat jaetaan ympäri tilaa neljän minuutin päivinä eri taulukoita ja naaras jäi käyttöön. Jälkeen jokainen päivä, teimme merkin jälkeen jokaisen osallistujan nimi joko "Kyllä, olen kiinnostunut" tai "No Way in Hell."

"Kyllä, olen kiinnostunut", ei juuri merkitse avioliitto, vain, että oli hyvä päivä. Myöhemmin meille kerrottiin, että voisimme mennä verkossa ja lähettää lisätietopyyntöjä kautta HurryDate tietokanta - todennäköisesti suojautua mahdollisuus häirinnän tai muun inhottava tapahtumista.

Ja mikä helpotus! Vaikka jotkut päivät olin oli aivan hurmaava ja miellyttävä, toiset suorastaan järkyttävää.

Huomautus kiinnostuneille nopeus-daters: Se ei ole hyvä idea, kuullessaan, että päivämäärä on Bryn Mawr, ja kysyä häneltä, jos hän on biseksuaali.

Lisäksi se ei ehkä ole paras idea proposition sinun mennessä lopussa illalla. Emme oikeastaan niin.

Ehkä se voisi olla parempi etsiä yhteistä etua. Let's see ... Haluan matkustaa, ja pidän taistelulajeja. Tämä näytti toimivan varsin hyvin. Keskustelin ansiot Barcelonan paikallisia viinejä yksi päivä, oppi laskemaan 10 Kiinan toiseen, ja käsi-paininut mies Liettuasta.

Tietenkin matka asia voi kostautua. Jossain vaiheessa löysin itseni pöydän toisella puolella on kaveri, joka yritti harjoittaa minut aggressiivista keskustelua Israelin ja Palestiinan konfliktiin. Neljässä minuutissa. Ehdottomasti "ei" merkki hänelle.

Ystävieni oli hyviä tarinoita myös. Israel-Palestiina harrastaja kertoi ystäväni hän olisi myötätuntoa ahdingon Venäjän juutalaisia.

Yhden merkin, kuullessaan, että ystäväni halusi tulla terapeutti sanoi paksu Ukrainan aksenttia, "Et voi neuvoa minulle, kun haluat."

Tämä sama kaveri antoi minun toinen ystäväni improvisoitu tietokilpailu Itä-Euroopan maantiede ja yritti saada minut kotiin hänen kanssaan.

Vieressä mahdollisuus alennettuun hintaan juomia, mikä olisi oltava joku laittoi tai itsensä läpi nopeuden dating koettelemus?

"Se on tehokas tapa tavata ihmisiä", sanoi nainen osallistuja, joka julisti, että tämä oli hänen kolmaskymmenes aika Speed Dating.

Toiset mainittu tapahtuma keinona laajentaa nykyisiä ystävyyden piireissä. Pari insinöörien kutsui meidät ulos juoman jälkeen, sanovat, että he vain tulivat tapaamaan uusia ihmisiä. He näyttivät aivan sisältö on noutaa ryhmä Bryn Mawr tyttöjä, jos vain meidän Charming toveruutta. Me tilasi uuden kierroksen juomia ja nauroi itse typerä.

Minun on myönnettävä, se oli viihdyttävä yö.

Kaksikymmentä päivämäärät. Neljä minuuttia. Niin paljon paineita, mutta paljon viihdettä. Not bad.

Viel Spa� beim Trying to find a Mate