sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Miksi Sinun ei pitäisi pelotella Attractive Women


Se ei ole salaisuus, että yksi suurimmista esteistä, että miehet ovat kohti jo hyvin houkutteleva naisille on se, että ne pelottavat heitä.
Kun ihminen kuulee, että nämä naiset ovat aivan kuten kaikki muutkin naiset, ja ettei ole mitään syytä pelotella niitä, hän voi luulla, että mutta tämä väite ei yksin poistaa pelon lähestyä ja jotka täyttävät naiset.

Kuitenkin ymmärtää todelliset miksi kukaan pitäisi pelotella hyvin kaunis nainen on osoittautunut erittäin tehokkaaksi tavaksi poistaa saman tunteen.

Joten, tässä on kolme pääsyytä, miksi sinun ei pitäisi pelätä puhua kauniita naisia:

1. Ilmeinen, mutta usein unohdetaan totuus on, että houkutteleva naiset eivät ole niin harvinaisia tai melko harvinaisia. Siirry yhdistyksiin tai baari ja löydät kymmeniä naisia, jotka ovat erittäin houkuttelevia ja olisi helposti luokitella malleja tai näyttelijöitä. Joten ... kauniit naiset eivät ole vähäisiä. Mikä on niukasti ovat kauniita naisia yhtä kaunis persoonallisuuksia.

2. Muista - mitä intimidates sinulla ei ole naisen kauneutta, mutta hänen asenne. Naisen koppava tapoja toteuttaa itseään, välttää katsekontaktia, ja kävely ja pää korkealla se tekee hänen törmännyt niin epäystävällinen, onneton, ja muuten luotaantyöntävä.

3. Jos olet tavannut joitakin kauniita naisia, niin te tiedätte, että todennäköisyys, että heidän persoonallisuutensa vastaa niiden kauneus on erittäin alhainen. Itse asiassa monet jopa suurin osa näistä naisista on mielenkiinnotonta, matala, korkea huolto ja toisin sovi ajan viettämistä yhdessä. Ja tämä koskee molempia sukupuolia.

Miksi tämä on tärkeää? No, koska yksi syy siihen, että kaverit pelottavat kauniita naisia, koska he ajattelevat, että nämä naiset ovat jumalallista olentoja, ja ne ovat jumalinen, vielä merkkejä. Mutta tämä ei yleensä ole.

4. Monet kaverit uskovat, että nämä kauniit naiset ovat "pois niiden liigassa." Tämä usko ei ole perusteita tosielämässä. Se ei kestä kauan, kun katsoo ympärilleen ja huomaa kuinka paljon kauniita naisia päivämäärä ja on yhteyksiä kaverit, jotka ovat fyysisesti ja muuten keskinkertainen. Joten ... Out of my league "väite on vain tekosyy olla toimia, ja joka sinun pitäisi luopua.

Joten, kun näet kauniin naisen, jonka haluat ottaa yhteyttä, muistaa edellä mainitut seikat, on realistinen ja olettaa, että hän ei tule kaikille, että mielenkiintoista asti ja jos hän todistaa toisin. Ja tämä poistaa paljon pelkosi lähestyy häntä.