lauantai 14. marraskuuta 2009

Online Dating Tai Prositution?

Olen hiljattain tuli koko sivuston nimeltä SeekingArrangement.com, Dating website ihmiset etsivät "molempia osapuolia hyödyttävää järjestelyt." Sivusto yhdistää "Sugar Daddies" ja "Sugar Babies." Periaatteessa se edistää järjestelyjä, joissa nuoret naiset päivämäärä ikääntyvien miesten vaihto kalliita lahjoja. Tämä on mitä sinun pitää tehdä, jos haluat ottaa neljä vactions vuodessa. Toisin kuin muut dating sivustot, profiilit Sokeri Daddies (ja sokeri Mommies) luettelo henkilön vuositulon ja nettovarallisuuden, esimerkiksi "ActionDaddy" on arvoltaan 750.000 dollaria ja 1.000.000 dollaria. Profiilit Sugar Vauvat lista, kuinka paljon kukin odottaa sokerin Daddies (tai Mommies). "Foxy Kat" odottaa välille 3001 dollaria ja 5000 dollaria kuukaudessa hänen Sugar Daddy. Hän kysyy, "Etsin voit tehdä maailmasta parempi paikka ... Haluatko tehdä saman minulle?" Hän saa sen kuulostamaan niin yksinkertainen, ei hän?

Sivusto auttaa meitä hieman selventää määritelmiä:

Sugar Daddy: n. Slangia. Varakas, yleensä vanhempi mies, joka antaa kalliita lahjoja, jotta nuoren vastineeksi läheisyyttä ja kumppanuutta.

Sokeri Äiti: n. Slangia. Varakas, yleensä vanhempia naisia, jotka antaa kalliita lahjoja, jotta nuoren vastineeksi läheisyyttä ja kumppanuutta.

Sugar Baby: n. Slangia. Nuori henkilö, joka antaa läheisyyttä tai seura on vanhempi mies tai nainen vastineeksi kalliita lahjoja.

Mukaan sivustolla, tämä on hyvin luonnollinen vuodelta järjestely. "Let's face it ... Se on ihmisluonto iäkkäistä miehistä haluaa nuorten ja houkuttelevampia naisia. On myös luonnollista, että nuoret naiset etsimään miehiä, jotka ovat onnistuneita, erityisesti ne, jotka ovat keino löytää naisen kanssa mukavuudet ja ylellisyys."

Tein hieman tutkimusta nähdä, kuinka "luonnollista" Tämä järjestely oli. Olen valvotuissa Craigslist henkilökohtaisia mainoksia ja löysi satoja mainoksia etsimässä "sokerin vauvojen," sokeri isää, "ja" molempia osapuolia hyödyttävän järjestelyt. "Näytti siltä, että suurin osa sokerin isää oli haluavat auttaa opiskelijaa erityisesti, jotka ehkä halu elää avokätisesti, mutta ei ole aikaa perinteistä työtä. Kun tein hieman tutkimusta, joka näitä sokerin isää oli, ne olivat useimmiten kiireisiä liikemiehiä heidän 30s ja 40s, joka väitti yksinkertaisesti ole aikaa perinteistä suhdetta. He olivat valmiita maksamaan, jotta kätevästi joidenkin ei-muss, no-fuss yritys - usein seksuaalisen yritys. Nämä järjestelyt ovat myös melko yleisiä homo henkilökohtaisen mainoksia myös.

Nyt tämä näyttää ihan hyvältä. Olen kerran päivätty joku suihkussa minulle lahjoja. Se ei ole huono kauppa. Tietenkin, että oli "suhde" eikä "järjestely." Mutta kysymys kuuluu: Mihin vedämme rajan välillä "molempia osapuolia hyödyttävä järjestely" edunsaaja ja huora?

Sanakirja määrittelee "prostituoitu", kuten:

ammattilaiset / ti / tute:-substantiivi
1. nainen, joka harjoittaa yhdyntää rahoille, huora, portto.
2. mies, joka harjoittaa seksiä rahasta.
3. henkilö, joka mielellään käyttää hänen lahjakkuus tai kyky on pohja ja arvottomia tavalla, yleensä rahaa.

Niin, tämä "molempia osapuolia hyödyttävä järjestely" ei prostituutioon, koska nämä "sokeri vauvat" saavat lahjoja eikä käteinen? Vai johtuuko se siitä sukupuoli on neuvoteltavissa sisällä "järjestely?"

Mukaan anonyymi Sugar Baby noteerattu SeekingArrangement.com, "joka ei halua olla pilalla ja hemmoteltu? Totuus on monia minun tyttöystävä haluaa löytää sukulaista. "

Olen edelleen ongelmia pakkaus mieleeni ympärillä. Toisaalta, mitä hyvä idea! Olen nuori, houkuttelevia, ja saatavilla. Siksi minun on syytä maksaa minun huomaavainen. Kuinka helppoa se voi olla! Tämä uusi digitaalinen videokamera olen halunnut - pyh! Se on minun! Kaikki minun täytyi vain viettää aikaa ja paljon vanhempi herrasmies. Oletan, ymmärrän Sugar Baby näkökulmasta.

Toisaalta ... Hän saaminen hänen huomaavainen. Japani Geisha on ainoa esimerkki tästä voin ajatella, ja vaikka ne joskus maksettu yhdynnässä. Ja kuitenkin, nämä Sugar vauvat ei ole koulutettu ja taiteen viihdyttävien herrasmies. Ainoa asia, jonka he ovat menossa heille on nuorisoa, näyttää, ja ehkä naiivi. Tämä vain ei tunnu oikealta. Tuntuu siltä, että prostituutiota. Ja pidä unohtaa, että myös yhteisymmärrykseen prostituutio on edelleen prostituutio. Mutta yhteisymmärrykseen prostituutio hieno ja hieno? Vai onko se väärin, koska se on laitonta? Onko se väärin, vaikka se laillista? Vai onko se edelleen hieno ja hieno, jos se ei ole laillista, mutta kaikki ovat tyytyväisiä siihen? Onko tämä vain liiketoimen, vaihdetaan yksi hyvä toisen hyödyksi molemmille osapuolille? Vai onko se vain koulun jälkeen töitä? Kuulostaa hieman jännittävä kuin ARAMARK, mutta paljon, paljon vähemmän turvallista.

Riippumatta kenenkään henkilökohtaisia uskomuksia vaihtaa sukupuoleen rahaa, en suosittelisi tällaista järjestelyä kenellekään. Varsinkin jos se muodostuu Internetin välityksellä. Ensinnäkin, sinun "sukulaista" voisi olla sarjamurhaaja. Toiseksi, jos olisit saada maksamaan kalliisti tämän yksilön, olen melko varma, että se on vaikea sanoa mitään, kun se pyytää sinua tekemään jotain et halua tehdä. Olen taipuvainen uskomaan, että sukupuoli on emotionaalisesti turvallisempaa ja nautinnollinen, kun se perustuu luottamukseen ja kunnioitukseen, ei rahaa. Koko asia pitäisi kuitata sisäinen "luonnos" hälytyksen, koska loppujen lopuksi, on mietittävä, millainen henkilö haluaa ostaa väärennetty suhdetta eikä luoda todellinen?