tiistai 10. marraskuuta 2009

Poista Köyhyys Consciousness

"Sinun täytyy päästä eroon viimeinen jäänne vanhaa ajatusta, että on olemassa Jumala, jonka se on, että sinun pitäisi olla köyhiä, tai joiden voidaan saattaa tiedoksi pitämällä sinut köyhyydessä." Wallace Wattles, "The Science of Getting Rich".

Monet kirjat on kirjoitettu Suuri lama ja sen vaikutukset Amerikassa. Yksi vaikutuksista on tarvetta kerjätä joka viime hieman hallussaan taloon. Kuka tahansa, isovanhemmat, jotka elivät tuolloin kertoo kuokka nirso ja konservatiivinen ne rahasta ja omaisuudesta. Koska talous oli kaatunut, työpaikkoja ja siis rahaa on vaikea saada. Tämä jättää jälki "köyhyyden tietoisuuden" useimmissa eläneiden ihmisten sitten.

Tällainen köyhyys tietoisuus on usein läsnä monien ihmisten mielen, kun he lähestyvät vuodelta. Koskaan nähnyt kuuma tyttö ja ajatella, "hän tie ulos liigan" tai "en saa häntä". Naiset eivät tätä myös jonkin verran, ne ovat yleensä vähemmän seksuaalisesti käytössä kuin miehet (jotain tekemistä aivojen kanssa).

Kuitenkin, heti kun on mahdollista päivämäärä tilaisuuden ja merkitä sen ajatuksia, että voisit olla hyvissä ajoin, että henkilö, tai että hän ei olisi hyvää aikaa teidän kanssanne - perusteella ei ole tosiasiallista tietoa mitään - olet heikentävät oman lähestymistapaa ja kyky houkutella vastakkaista sukupuolta.

Äkäpussi negatiivinen ajattelutapa, ex. "köyhyys tietoisuus", voi olla erittäin vaikeaa. Henkilö on usein niin enmeshed ajattelee negatiivisia ajatuksia, että kun ne tapahtuvat se ei yksinkertaisesti ole huomannut. Voimme poimia erityisesti tunteita ja tilanteita ja pitää heitä silmällä, jotta voimme kehittää myönteistä ajattelutapaa. Mutta kun me vuodelta voimme yhtäkkiä joutua negatiivinen mielenlaatu ja pilata päivä, tai mikä vielä pahempaa, mahdollisuus romanssi.

Pohjimmiltaan, on syynä koko tämä usko on, "En ansaitse olla onnellinen". Monet ihmiset näkevät elämän ja ihmisten kuin syntinen ja siksi onnellisuus on saavutettavissa. Olemme "heitetään ulos puutarhaan" ja "tarkoitus kärsiä". Jos teillä tällaista asennetta ei koskaan voi olla menestyksekäs terveen rakastava suhde. Mitään myönteistä ajattelevien pappi / saarnaaja kertoo, että Jumala haluaa sinun olevan onnellinen, "Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää". Kuitenkin lähestyy vuodelta ja suhteet kielteinen asenne kumoaa mahdollisuuden positiivisen yhä suhteen koska asenne toi se on negatiivinen. Se on yksinkertainen totuus.

Tulkinta Raamatun joka näkee Jumalan kuin armoton rankaisee yhtä, eli aikoina, jotka olivat niin. Niin pitää kiinni köyhyyden tietoisuus voi olla ytimessä oman uskomusjärjestelmän. Sinun käsiteltävä, että lukemalla filosofiaa, opiskelu mystiikkaan oman perinteen, kokous älykkäät tutkijat ja lukemaan kirjoja. Muista oppia paljon, joten sinun on monia näkökulmia. Tämä auttaa sinua rakentamaan suuren yhtenäisen kuvan itsellesi.

Self koulutus on tärkeä osa kasvua sekä onnistunut vuodelta ja suhteita.