keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Online Dating Sites Get Tarkemmat


Kenet haluat tasalla? Lukutoukka? Missi? Neitsyt? Vegaani? Mitä haet, mahdollisuudet ovat olemassa markkinarako dating sivusto sinulle. Kyllä, jopa teille, viikset fetishists (ks. Stache Passions.com).

Singles on suuret sivustot, kuten Match.com ja Lavalife.com aikaa voineet rajata haut mahdollisia otteluita, joka perustuu heidän mieltymyksensä pituus, paino, tupakointi ja muita henkilökohtaisia ​​tietoja. Mutta koska kuluttajat voivat mukauttaa lenkkitossut, niiden puseroita, jopa kirjallisesti niiden M & M: n, ei mikään ihme, että he haluavat vielä tarkemmin, kun se tulee cyberdating?

Roppakaupalla niche sivustoja tarjoaa osilla he kaipaavat. Kourallinen niitä, kuten BlackSingles ja JDate, ovat olleet jo muutaman vuoden. Nyt laaja-alaista dating sivustot ovat tyydyttyneitä markkinoilla niche pelaajat kasvavat runsaampia mukaan markkinoiden tutkimusta yritysten, jotka valvovat dating teollisuus.

Tässä muutama sana, mitä siellä, on se uusi, kiehtova, outo tai kaikki kolme.

Alikewise.com: Et voi tuomita kirjaa sen kansi, mutta voit kertoa paljon henkilö katsomalla heidän kirjojaan. Ainakin, että ideaan tämän dating sivusto, joka avattiin viime kesänä. Tältä sivustolta jäsenten nimimerkit sovelias bibliophiles - BookBender, InkSmudge, LostinTheStacks - tutustu luettelot ja kuvat toistensa suosikki sivun kääntölaitteet. Otetaan esimerkiksi 45-vuotias mies Los Angeles, joka relished Into the Wild Jon Krakauer. "En voi liittyä vaellella kuvattu tässä kirjassa," hän kirjoitti hänen profiili-sivulla "sekä integrointi sielu koskematon luonto." Jäsenet voivat klikata kuvaa kirjan nähdä muita, jotka nauttivat siitä. He voivat myös saada ilmoituksia, kun kirjan he rakastavat mainitaan toisen jäsenen. Ja "kirjallisten junayhteyden" ominaisuus on teoksia, kuten: "Minä näin luet Gladwell on C junassa torstai-iltana ... "Toivon tietysti, että jos kaksi ihmistä kuuluvat samaan teos, he vain voi pudota toistensa myös. Tilaus: vapaa.

Cupidtino.com: "Oletko Mac tai PC?" On vain yksi vastaus tähän orastava dating site Applen tuote harrastajille. Sivuston perustajat väittävät, että Apple fanit ovat yleensä luovia ammatteja samanlainen tyylitaju ja halu tekniikka. Koska he sanovat, "Uskomme, että nämä ovat riittävän keskeisimmistä syistä kaksi henkilöä tavata ja rakastua." Liittyäksesi sivuston - se kaikuu salaa minimalismin Apple mainoksia, mutta ei ole sidoksissa yrityksen - sinun on omat Mac . Jäsenet (tunnetaan Machearts) voi sitten jakaa suosikki apps, musiikkia ja elokuvia, ja vaihtaa tarinoita kun ne säädettiin ensimmäisen kerran silmät - Applen laite. Tilaus: 4,79 dollaria kuukaudessa.

BeautifulPeople.com: Tämä dating allas geneettisesti siunattua ammuttiin viime vuonna, jolloin se syrjäytti noin 5000 jäsentä pakattavaksi kiloa aikana joulun. Sivustolla on "tiukka kielto rumia ihmisiä", ja antoi mediatiedotteena sanonta tehtiin leikkauksia jälkeen monet jäsenet lähetetty valokuvia itsestään näköinen pullea ja viikon kuluttua kiitospäivä. "Antaa päällystyspigmenttien, ravintorasvojen vaeltaa sivusto on välitön uhka liiketoimintamalli", sivuston perustaja, Robert Hintze, sanoi julkilausuman. Jos et voi vastustaa munatoti ja haluat hakea jäsenyyttä, voit lähettää kuvia, jotka äänestetään nykyisten jäsenten. Tilaus: 25 dollaria kuukaudessa.

DateMyPet.com: jäsenet dating site nauttia pitkiä kävelylenkkejä ja pussailu - niiden kissojen ja koirien. Sinkut ei vain lähettää kuvia ja esseitä itsestään, vaan myös niiden pentuja, kaneja, hevosia, lintuja, kaloja ja muita huollettavia. 31-vuotias nainen Springfield, NJ, ohjataan hänen 5-vuotias bichon mix, kirjoittaa: "En voi olla itsekäs ja hallitseva, mutta älä mene lähellekään ruokani ja ei tule ongelmia." On alueen jäseniä kuvaamaan lemmikin ihanteellinen päivä, ja Pet Heaven osan avulla jäsenet voivat kertoa mahdollisille päivämäärät heidän kuolleen Spots ja Fidos. Tilaus: 6,66 dollaria ja 14,95 dollaria kuukaudessa.

SeniorPeopleMeet.com: Tämä dating sivusto AARP asetettu tarkoituksena on yksi nopeimmin kasvavista väestötiedot online dating. Määrä eläkeläiset käyttävät Internetiä yleensä nousi 17,5 miljoonaan marraskuussa 2009 jopa 11,3 miljoonaa käyttäjää marraskuussa 2004, mukaan Nielsen Media. Pew Research Center on todennut, että suurin kasvu Internetin käytön vuodesta 2005 lähtien ihmisistä ikä 70-75. Dating sivustot senioreille lähinnä muistuttavat muita sinkkuja sivustoja, vaikka jäsenet tavallisesti lähettää vähemmän alusvaatteita laukausta. Tilaus: 13,95 dollaria ja 19,95 dollaria kuukaudessa.

VeggieDate.org: Dating sivustot kasvissyöjille runsaasti: VeggieConnection.com, Veggie Romance.com, VeggieFishing. Com, SingleVegetarians.com, kasvis-Dating.net, vihannekset Connect.com, muutamia. VeggieDate.org on yksi vanhimmista, ja sen jäsenten ruokavaliot ovat käyneet läpi vegaani ja "melkein vihannes." Tilaus: 9,95 dollaria kolmen kuukauden 19,95 dollaria vuodeksi; 69,95 dollaria ja elinikäinen jäsenyys. (Huomautus singleä hakevat pitkän aikavälin love: Ei ole viisasta jatkaa ostavat ihmiset elinikä jäsenyyksiä dating sites.)

New York Times