sunnuntai 1. elokuuta 2010

Typerä perusteet Naiset Käytä Valitse Poikaystävä


Tekijä Deborrah Cooper

"Olen mieluummin vainonnut hoitaa hieno mies kuin ruma, koska ainakin näin ihmiset voivat aina sanoa" hän leimasi hänet, mutta mofo sho "oli hieno!"

Uskokaa tai älkää, nämä sanat on kirjoitettu vastauksena viime artikkeli. Lukija yrittänyt perustella hänen naurettava valintoja miehet, jotka hän perustuu fyysiseen vetovoimaa. Valitettavasti liian monet naiset näyttely merkkejä on vähemmän kuin älykäs, kuka ne antaa heidän elämäänsä, sängyt ja sydämet.

Jos voit samastua kirjailija edellä, olet todennäköisesti kyse Pretty Boy tauti itse. Haluat valita miehiä, jotka näyttävät hyvältä ... niin hyvä, että kaikki muut naiset haluavat häntä niin paljon tai enemmän kuin sinä, ja hän tietää sen.

Uskot palkinnon. Et pidä siitä, että mikään ei ole ylläpitämään tyydyttävän suhteen. Älä välitä, että nälkä läheisyyttä, on järkyttynyt hänen kanssaan suurimman osan ajasta, mitä hän ei tee, ja ihmettelevät, miksi hän viettää niin paljon aikaa "ripustettu" klubeilla (ei koskaan sinun kanssasi) tai ystäviensä kanssa. Älä välitä, että sinä olet se, että on tehtävä kaikki muutokset ja kompromisseja ja kestää kaikki draama vain pitääkseni hänet ympäri.

Tärkein syy naisten saalis Pretty Boy Tauti on se, että ne typerästi uskovat on mies, että muut ihmiset ihailevat ja löytää houkuttelevia tai ne eivät ole mitään itse. Nämä naiset valitettavasti mielellään maksaa. Kun valinta miehet "suhde" perustuu sukupuoleen ja / tai bragging oikeudet saat sitten valita kaveri joka perustuu hänen varoja tai omistus aineellisten hyödykkeiden, poimia kaveri perustuu hänen asemansa (urheilija, muusikko, huumekauppias ), tai valita kaveri perustuu hänen näyttää.

Käyttämällä näitä pinnallinen, materialistinen kriteerit on, jos teet kohtalokas virhe ja asettaa itsesi peliin turnauksessa!

Minun tavoitteeni on mennä yli joitakin yhteisiä pelejä hoitaa Pretty Boys joten te arvoisat voi tunnistaa, kun peli on heitetty haluamallasi tavalla. Voin toki koske jokaista temppu peli, mutta minä kattaa useimmin ollut.

Game-pelissä yleensä kiertää nämä kolme keskeistä seikkaa:

Peli-pelaaja pelaa kehon ja seksipalvelujen;

Peli-pelaaja pelaa rahaa - taloudellinen tai muita aineellisia resursseja;

Peli-soitin on keräilijä ja ulos määrää - saada yhtä paljon naisia kuin hän voi, että kaikki (vaihtelevassa yhdistetty määrä) täyttää hänen tarpeitaan varten sukupuoli, rahaa, alennuksia bussilipun hinta, vapaa pääsy yökerhoissa tai elokuvia hänet ja hänen "pojat" kokki kotiruokaa, siivota hänen asuntonsa riippumatta.

Come Crescere Dating Online relazioni