perjantai 6. elokuuta 2010

Kohde: Avioliitto. Reitti: Joku &rsauo; s Arvaa.


Hannah SELIGSON

Hyökkäystä megaselling suhteen kirjat, kuten Elizabeth Gilbertin "Sitoutunut: Skeptikko Tekee rauhan Avioliitto", joka istuu nro 9 New York Timesin tietokirjallisuus bestsellerin luettelo viikolla Helmikuu 19, ja Lori Gottlieb n "vaimokseen: Asia ratkaisemiseksi Mr. Good Enough ", joka on numerossa 18, saattaa johtaa sinut uskomaan, että naisten sitoutuminen-phobes ja uberpicky daters on moderni esteitä suhteita ja avioliitosta.

Kuitenkin 2007 mittauksen Meredith, tutkimus-ja markkinointiyritys, todettiin, että 73% naisista syntynyt vuosien 1977 ja 1989 asetetaan etusijalle avioliittoon. Tämä kuulostaa oikein minulle. Se asenne esiin yhä uudelleen ja uudelleen haastattelussa s johdin pienten naisten kirja hankkeen pitkäaikainen avopuolisonsa suhde. Toisin kuin meidän Boomer ja hippi äidit rikkoi sääntöjä 50-luvun, oman sukupolveni on avioliitto-mielinen. Mutta yhteiskunnan viestit nuoret naiset ovat niin sekoittaa että tie tämän tavoitteen on hämärtynyt ja toisinaan tukossa. Ne meistä, meidän 20s ja 30s tietää, että vuodelta ja joutumassa suhde, joka johtaa avioliitto-on kääntyy epäselvä, raskas, hämmentävää ja usein lohduttomia.

Joten miksi "vaimokseen" ja "sitoutunut" lentoon hyllyt? Koska he tekevät mitä kaikkia suosituimpia kirjoja aiheesta on tehnyt vuosien varrella, vuosikymmenten ja jopa vuosisatojen: Niissä säännöt, hoitoon rakkautta, romantiikkaa ja suhteet kuin ne ovat määrällisesti ja valvottavissa. Jotta nuori, yksi nainen etsii asettua tänään on Villissä Lännessä dating historiaa. Daters on ahnas neuvoja tilata kaaos, vaikka se tulee kirja, kuten "hänen kanssaan naimisiin," että berates niitä tai, kuten "Sitoutunut," väittää, että avioliitto on kauhea laitos naisten (vaikka kirjoittaja saa naimisiin mennessä Hänen muistelmateos lopussa).

"Ihmiset etsivät epätoivoisesti järjestystä, koska he haluavat olla sitoutuneita, sanoo Jessica Massa, 26, joka kehittää WTFIsUpWithMyLoveLife.com, interaktiivinen foorumi, joka auttaa nuoria järkeä ihmissuhteita tai niiden puuttuminen. "Mutta ei ole viittoja ja ohjeita tekee erittäin vaikea päästä siihen pisteeseen, jossa voit päätyä yhteen."

Asut yhdessä, mutta vain kunnes jompikumpi teistä saa suuren työtarjouksen Lontoossa. Menet ulos syömään ja elokuviin, mutta ei edes varma, onko se todellinen päivä. Ei ole enää siitä, että sosiaalinen kiireellisyys, joka työntää parit seuraavaan vaiheeseen.

Kiireellisempiä dating kysymys nuorille naisille ei ole tänään, että he suhtautuvat epäilevästi avioliitto tai liian nirso, mutta heidän mahdolliset puolisot ovat vähemmän kiire sitoa solmu kuin ne ovat. 2005 kysely, "Coming of Age in America", joka kerätään 18 - 24-vuotiaiden, todettiin, että naisilla oli reunan into: 55% ilmoitti haluavansa mennä naimisiin seuraavan viiden vuoden aikana verrattuna vain 42% miehistä.

Adam Rich, 29, toimittaja Thrillist, jokapäiväinen email räjähdys kohdistaminen nuorille miehille, kertoo kaiken tämän epäselvyyden on peittää perinteisen marssin avioliittoon ja antaa kaverit enemmän liikkumavaraa, kun se tulee rento dating. "Tämä koko joukon klisee indikaattorit-puhelu tyttö pyytää häntä ulos juomien, myöhemmin illallinen päivämäärään on tulossa vähemmän dating normi. Mitä jos hän Facebook viestejä hänen kokoontuu viinibaari, jossa he jakavat pieniä levyjä? Mihin että laittaa ne suunnitelmasta alttarille? "

Beth Bailey, laatija "From Front kuisti on takapenkki: Seurustelu in Twentieth-Century Amerikassa", ajattelee tämä saattaa olla ennenkuulumatonta aikaa historiassa dating ja kosiskelu. "Sääntöjen puute ja rakenteesta dating tarkoittaa että se tulee vaikeammaksi kuin se on koskaan ollut päästä paikkaan, jossa avioliitto näyttää selvää, että seuraava askel", hän sanoo.

Ms Massa sanoo, että monet kirjat suhteisiin, että hän on lukenut "älä anna minulle lomauttaa maa." Toteaa Mr. Rich: "Jos avioliitto on kohde, se on nyt yhä epäselvää, miten pitäisi laittaa toinen jalka toisen eteen. "

Kunhan et vika minun sukupolveni puuttumisesta yrittää. Vika Ms Gilbert, Ms Gottlieb ja sen hengenheimolaisten-jotka hankkeen omat pelot siitä, että meille muille.

Britney � di nuovo incinta