perjantai 21. syyskuuta 2012

Opas kaksinkertaistaa Dating


Kun sanomme kaksinkertainen vuodelta, me tarkoitamme yksi henkilö näkee kaksi tai useampia ihmisiä samaan aikaan. Niin paljon kuin kysymys tuo valtavia luentoja mitä eettistä ja mikä ei, tässä kuusi sääntö ei-tuomitseva näkökulmasta, miten voit hallita on olla sellainen kauhea flirttailla ja nauttia siitä kun teet.

Ole rehellinen

Kun aloitat seurustelevat kertoa heille heti, että et ole valmis sitoutumaan ja näet muita ihmisiä. Rehellisyys säästää ja ihmiset näet, että surua myöhemmin. Rehellisyys auttaa myös rakentamaan muita joukkovelkakirjalainoja heidän kanssaan. Joten, jos "dating" ei onnistu, se voi ehkä tulla parhaita ystäviä myöhemmin.

Älä kaksinkertaista kirjan samana päivänä

Anna itsellesi ja teidän emotionaalinen tila kyky käsitellä omia kokemuksia. Jos menet ulos yksi kaveri / tyttö iltapäivällä ja toinen myöhemmin samana iltana, saat hämmentynyt sekä kokemukseen. Porrastaa päivämääriä muutaman päivän. Lisäksi et halua rakastua molemmat samalla tavalla. Mieltymys vain kasvaa, lopulta, mutta jos mennessä niitä liian lähellä toisiaan, et ehkä tiedä, kuka oikeastaan ​​tekee sinut hymyilemään.

Varmista, että olet yksin aikaa

Älä mene pois joka ilta jonkun kanssa. Tee henkilökohtainen aikaa itsellesi. Jos todella pidät niin ihmiset olet dating, haluat että aika selvittää kuka haluat asua. Voit myös niitä tässä henkilökohtaista aikaa, mutta jotta he tietävät tämä on aikaa ja he vain siellä täydentää sinulle. Tässä ei ole kyse niistä. Tämä auttaa myös ymmärtämään "todellinen" sinä.

Laita aikaraja käsitellä ja kertoa heille samoin

Jos päätät mennessä enemmän kuin yksi henkilö kerrallaan, tunteita voi saada sekaisin. Asettaa määräajan tehdä päätöksen siitä, missä seisot ja pitää tätä määräaikaa. Jos lopussa tämän määräajan et vieläkään tiedä kuka olisit valita, kerro heille, että et valita joko. (Aika toisistaan ​​voi auttaa sinua päättämään kuka sinä todella haluat ... jos haluat yhden niistä, joka on!). Myös ottaa määräaika päähäsi helpottaa sinua ymmärtämään, mitä tapahtuu sinulle. Se auttaa pitämään tilanteen hallinta ja saa päätyä tunne kuin hullu kuulumattomien tai putoaminen molemmille.

Älä mene samoissa paikoissa niitä

Jos jazz rakastaja on erityinen yökerho hän / hän tykkää, älä ota jalkapalloilija (saat drift!) Siihen samaan paikkaan. Vältä saman kahviloita, sama jumittui-out-alueilla ja ehkä jopa samoilla alueilla kaupungin teitä usein. On paljon helpompi käsitellä kahden päivämäärän, jos he eivät näe sinua dating muu henkilö. He tietävät, mutta niiden ei tarvitse nähdä.

Vältä pelaa mustasukkaisuus pelejä

Älä hiero suolaa haavaan. Aikana. He ovat ymmärrystä tarpeeksi hyväksyä "itsepäinen" tapoja ja siten antaa heille tauko ja ei pit niitä toisiaan vastaan ​​niin selvästi. Jätä pistekorroosiota mielessäsi, kun teet päätöksen.