perjantai 23. syyskuuta 2011

Treffit Hottie Tekee Näytät Hotter


Charles K. Choi

Jos haluat olla viehättävää, ehkä haluat pareiksi kuuma kumppani. Hyvännäköinen muita huomattavia aiheuttaa muita potentiaalisia kavereita löytää sinulle enemmän toivottavaa, uusi tutkimus osoittaa.

Tulokset järjestetään enemmän naisia ​​kuin miehiä, jotka yleensä löytää houkuttelevia naisten toivottavaa riippumatta siitä, keitä he ovat intiimejä kanssa.

Vaikka tulokset saattavat olla erityisen hyödyllinen sinkuille, tutkijat ovat kiinnostuneita tutustuttaessa salaperäinen sääntöjä vetovoima, joita sovelletaan koko eläinkunnan.

Eläimet valitsevat usein kaverit matkimalla valintoja toisten. Esimerkiksi naisten guppies tyypillisesti suosivat värikkäitä urokset, mutta siirtyy suosimalla ikävä niitä, jos he näkevät muut naaraat paritteluun heidän kanssaan. Kopiointi muut voisivat osoittautua hyödylliseksi, erityisesti kokemattomille tahoille, jotka matkivat kokeneemman. Silti vähän tiedetään mitä taustalla tätä käyttäytymistä tahansa lajia.

Ihmisen nähdä, ihmisen tehdä?

Jos haluat nähdä ihmisten kopioida myös muille tutkijat olivat 30 mies-ja 30 vapaaehtoisella naisella jotka kaikki kuvataan itseään suoraan selvittää, kuinka houkutteleva he löysivät kuvia 36 miestä ja 36 naista. Vapaaehtoiset olivat sitten näytetään 144 kuvaa naisten ja miesten pariksi yhteen ja kysyi, kuinka toivottavaa he löytäisivät pitkäaikaisia ​​suhteita jäsenten vastakkaista sukupuolta kuvia.

Sekä mies-ja naispuoliset vapaaehtoiset mitoitettu ihmisiä kuvat enemmän toivottavaa, kun he olivat pariksi vieressä houkuttelevia kumppaneita, tiedemiehet havaitsivat. Käyttämällä kameroiden seurata silmien liikkeitä aikana kokeiluja, tutkijat näkivät myös, että kun vapaaehtoisia viettänyt enemmän aikaa tarkastella mahdollisia perämiehen houkuttele kumppani, he olivat vähemmän kiinnostuneita että perämies.

"Vaikka ihmiset olivat vain pyydettiin arvioimaan mahdollisia perämies kunkin valokuvan, he kaikki käytetty runsaasti aikaa tarkastella perämiehen kumppani", sanoo tutkija Jessica Yorzinski, evoluutiobiologi yliopistossa Kaliforniassa, Davis. "Naiset käyttivät enemmän aikaa tarkastella kumppaneille että he löysivät houkutteleva, kun taas miehet siirtäneet katseensa edestakaisin enemmän."

Lisäksi vaikka miespuolisilla vapaaehtoisilla olivat kiinnostuneita houkutteleva naisille heidän kumppaneiden naispuoliset vapaaehtoiset olivat skeptisiä houkutteleva miehiä jos ne pariksi unappealing seuralaisineen. Tämä ero voisi ehkä olla juurtunut miten naiset ovat usein choosier noin kaverit miehiä.

"Miehet ehkä juuri ollut korkeampi kiinnostus kaikkia mahdollisia kavereita, ja olivat vähemmän syrjintää kuin naiset olisivat" Yorzinski sanoi.

Playing kenttä

Yksi ehkä epämiellyttävä seuraus voisi olla että jos olet houkuttelevia, mahdollisille avionrikkojat voi löytää puolison houkuttelevampaa samoin. Still, "me oikeastaan ​​kertoi aiheita että pariskunnat olivat katselu ei enää yhdessä" Yorzinski sanoi. "Emme halunneet luoda selvitys, kilpailu jonkun kanssa jo suhde, johon liittyy kaikenlaisia ​​asioita."

Sinänsä nämä havainnot voi todella auttaa singleä.

"Jos yksi henkilö oli aiemmin nähty houkutteleva kumppani, tämä voisi vielä lisätä heidän mahdollisuuksiaan" Yorzinski totesi. "Jos olisit nainen ja edellinen poikaystävä oli viehättävä ja muu kaveri näki sinut hänen kanssaan, ehkä se lisäisi mahdollisuuksiasi jos hajosi ja oli taas käytettävissä. Tai ehkä jos naiset tekevät online dating web-sivustot ovat kuvassa houkuttelevilla poikaystäviä, joka auttaisi heitä saamaan lisää vastauksia niiden mainoksia. "

Tutkijat totesivat ne vain keskittyivät fyysisen vetovoiman kumppani, ja että tuleva tutkimus voisi tutkia, onko muita näkökohtia, kuten persoonallisuus, saattaa myös vaikuttaa haluja. Tutkijat voisivat myös tutkia perustan tämän käyttäytymisen aivoissa nähdä, miten nämä päätökset tehdään.

"Lisäksi haluaisimme seurata katseen ihmisiä enemmän naturalistinen asetusta, ei vain edessä tietokoneen näytöllä, kun ne valitsevat kaverit, ehkä nähdä, missä ihmiset näyttävät, kun yrittää poimia päivä baarissa tai kun nopeus dating "Yorzinski lisäsi.

8 tipi di donne da evitare quando Incontri