torstai 30. kesäkuuta 2011

Säännöt Dating vanhempi mies


Vuoteen Contessa Schexnayder, Frisky

Kyllä, siellä on aina jotain hieman houkutteleva noin nuori, sinisilmäinen kamppailee taiteilijoiden ja Beer Pong-rakastava frat pojat sydämen kultaa.

Mutta joskus haluat jonkun hieman ratkaistu ja hienostunut - joku, joka haluaa puku taaksepäin hattu ja New York Times Maxim.

Onko sinulla jo repeytynyt itse Silver Fox, tai olet metsästää yhden, on pari asiaa sinun on otettava huomioon. Kuten kaikki suhteet, tämä voisi olla pitkä tai lyhytaikainen, mutta se on aina mukava tietää, miten toimia tai käyttäytyä käsiteltäessä majesteettinen olento tunnetaan vanhempi mies.

Varo popkulttuurin viittaukset

Kyllä, voit olla kiusaus kertoa vanhemman miehen tarinan siitä, kuinka kun "Annie" tuli ulos, olit 5 ja wore punainen peruukki kokonaisen vuoden. Vasta, kun "Annie" tuli ulos, hän oli Valmistuttuaan college. Katso ongelma? Viittaaminen elokuvia, TV-ja hullutuksia vanhaan vain korostaa teidän ikäeroa.

Joten keskittyä asioita tässä ja nyt, joka olet sekä kokee kuin aikuiset.

Älä ota roolista Kid

Hän voi olla vanhempi, mutta tämä mies ei ole isäsi - se ei ole hänen työ sinusta huolta. Hän ei pidä korvata minkä tahansa mies aikuisten luku, että olet puuttuu elämässäsi. Jos olet himo tai puuttuu että Bond, tehdä istunnon terapeutti. On hyvin mahdollista, että vanhempi mies voi olla lapsia jo, joten älä myös köyhä kuin hänen 10-vuotias.

Sama koskee häntä - jos hän yrittää pitää sinut kammottavat lapsen kaltainen tila, oja häntä. Olet tullut sikäli kuin nainen, oletteko todella halua olla bossed ja ohjata kuin lapsi?

Varmista, mitä hän etsii on linjassa sen kanssa, mitä haluat

Jotkut vanhemmat miehet päivämäärä nuorempi silloin tällöin, kun ne täyttävät nainen Heidän mielestään vastustamaton. Jotkut eivät sitä koko ajan. Jos hän on 45 ja vain päivämäärät Tytöt alle 25, jonka pitäisi olla punainen lippu jos haluat jotain pitkällä aikavälillä. Loppujen lopuksi miksi roikkua, jos hän on vain menee kääntää sinua varten uudempi malli?

Ja päinvastoin, mitä jos hän on valmis Kids nyt ja et näe, että tapahtuu ennen vuotta tiellä?

Selvitä, mitä hän haluaa alusta alkaen. Onko hän etsii hääkellot tai käsivarren karkkia? Se ei koskaan sattuu kysymään - näin voit tehdä päätöksen jäämään.

Ole oma itsesi

Kyllä, tämä on väsynyt ja klisee lause, mutta se on myös totta. Se pätee kaikissa suhteissa, mutta etenkin vanhempi mies. Katso, vanhemmat kaverit ovat paljon vähemmän alttiita pelien pelaamiseen kuin heidän nuoremmat kollegansa. Ne yleensä tietävät, keitä he ovat ja mitä he haluavat. He haluavat nähdä sama sinulle. Tiedä, että sinä olet kaunis, älykäs ja hämmästyttävä. Stand up pitkä ja olla nainen, joka teki hänestä ottaa toisella silmäyksellä.

Ole oma itsesi, vain hieman kypsempi versio.

Toivottavasti toimii kuten sinä liittyy jonkinlainen aikuinen käyttäytymistä. Sinun ei pitäisi odottaa häntä tekemään kuvaa sinua keskiviikosta kello 2 - sinulla on muita ystäviä vaativat, että. Tässä on, jos asiat mutkistuvat. Jotkut elämänkokemusta, jonka haluat, hän on jo ollut. Ymmärretään ja huomaavainen ja hänen pitäisi tehdä samoin.

Sex Toy Käynnistimet pommiuhkaan Ruotsissa