tiistai 17. elokuuta 2010

8 Dating Mistakes Vaikka Smart naisia


Liian Saatavilla

Emme väitä, pelaat pelejä, mutta sanomme teille langeta intohimosi ja vastustaa kiusausta luopumaan tuttavapiiriäsi aina, kun uusi mies lähettää kutsun. Ole Sebastian, 34, Chicagosta, esimerkiksi: "Kun olin ainoa, oli naisia Olen alun perin halunnut jotka näyttivät odottavan, että puhelin minulle soittaa, mikä johti minulle, jos en tavannut joku muu halusin Tähän mennessä minulla oli valmiustilassa. Ei vain ollut mitään työtä, ja että sai minut pois ", hän sanoo. Mitä enemmän osallistua ja nauttia elämästä, sitä enemmän hän tulee työ on osa sitä.

Pyrkiessään auttamaan Bad Boy

Loppu suhde on harvoin helppoa, ja vaikka alus yksin ei välttämättä ole sinun pitkän aikavälin tavoite, joka on oma on parempi kuin tunne yksin suhde jonkun kanssa, joka kohtelee sinua huonosti. Vaikka se voi olla houkuttelevaa antaa myrkyllinen romanssi yksi yrittää, tietää milloin leikata sinun tappiot ja siirtyä jättää sinut saatavilla ja matkatavaroiden ilmaiseksi, kun oikea mies tulee mukaan.

Etsitkö Perfection

Rohkaisemme teitä ratkaista ei ole meidän tyyli, mutta erottaa toiveesi irti paljon katkaisijat voi antaa rakkauselämä suuren päivityksen. "On joitakin ominaisuuksia, jotka kaverisi on, rehellisesti, esimerkiksi-ja muut, kuten elokuva-tähti näyttää, että olisi heittää se-olla-kiva luokka", sanoo Elizabeth R. Lombardo, Ph.D . laatija onnellinen: Your Ultimate reseptin Happiness. "Istu alas ja realistisesti selvittää, mitä ominaisuuksia nonnegotiable ja sitten avoimin mielin levätä."

Tunne Sorry itse

Vastusta kiusausta valittaa sinun yhtenäinen asema (joka tekisi hänet vain ihmetellä, miksi päädyit niin kauhea yhtiö) ja käyttää tämän ajan tasalla itse. Kun tanssi luokan paikallisella studiolla, lyömällä ylös näyttely olet palaa halusta nähdä ja kokeilla uutta viiniä baarin nurkassa ei vain tarjota sinulle mahdollisuuden olla hauskaa, mutta myös jättää todennäköisempää saada tavata joku joka jakaa teidän etuja. Niin paljon paremmin kuin istuu oman asunnon odottaa, että joku "silmänisku" at online profiili kuva, eikö olekin? Toinen bonus? Sinulla on paljon mielenkiintoisia asioita puhua illallisella kuin mitä pomo teki teet lounastauollasi viime perjantaina.

Tietäen hänen Thread-Count ennen kuin huomaatkaan Hänen Puhelinnumero

Getting se on seksikäs muukalainen on sinun luonnollinen syntynyt oikeus, mutta mukaan monet kaverit, se voi olla vikatikki jos etsit pitkäaikaista rakkautta.

Noudata neuvoja super-seksikäs johtava mies Gilles Marini (hän oli Samanthan seksikäs naapuri Sex and the City: The Movie): "Miehet rakastavat naisia, jotka kunnioittavat itseään ja jotka eivät kiirehtiä sänkyyn heidän kanssaan, mutta sen sijaan mennä muutamassa konsertissa , jossa he voivat alkaa saada ymmärtämään toisiaan ja sitten päättää olla ottamatta asioita eteenpäin. Naisten on tiedettävä, että kun se hitaasti ja oppia tuntemaan toisensa on paras tapa päästä hyvään suhteeseen ", hän sanoo.

Liian itsekäs teidän suhde

Yksi haittapuolet tulla itsenäinen, että se voi johtaa noin itsekeskeinen taipumuksia-valtava sammumisen miesten etsivät vakavaa suhdetta, sanoo Ming Gregory, ammatillinen matchmaker on värisokea International Dating Service. Joten varmista, että annat niin paljon kuin olet saivat näkyy seuraavassa suhteessa. "Kumppanuus käsittää kaksi ihmistä jotka jakavat yhteiset edut ja koituva hyöty toisiaan", hän sanoo. "Kyse ei ole vain siitä, mitä on hänen kanssaan voi antaa sinulle, se on siitä, miten voit tulla yhdessä täydentävät toisiaan."

Uskoa One

"Paljon on naisia dating vaikeuttaa sijoittamalla niin paljon paineita itse löytää yhden ja vain-man-in-a-miljardin he uskovat sopivan heille", sanoo Ali, 35, alkaen Gaithersburg, Maryland.

Sen sijaan vakuuttava itse ex te polkumyynnillä sielunkumppanin tai täydellinen, mutta naimisissa työkaveri oli sinun, joka pääsi karkuun, ottaa mallia meidän miespuolisilta ja lähestymistapa dating kohtaus siitä ajatuksesta, että on olemassa paljon miehiä jotka pystyvät tekemään sinut nauramaan, jaat arvot ja sulaminen sydämesi ja olet menossa on hauskaa useat heistä kunnes löydät ansaitsisi oman sitoumuksensa.

Että unohdat käytöstavat

Emme voi kuvitella, että tämä on jotain haluat koskaan tehdä, mutta pieni muistutus koskaan sattuu: Sano kiitos.

"Hyvät tavat ovat niin vanhanaikaisia, että miehet nyt odottamaan kiitos lopussa päivämäärän tapa nähdä, jos hän on näkemisen arvoinen jälleen", sanoo Brian, 30, New York City. "En välitä, jos nainen näyttää Kate Beckinsale ja on tohtorin, jos hän ei viitsi sanoa näiden kahden pienen sanan, en koskaan kutsua häntä enää."