tiistai 1. joulukuuta 2009

Pursuit of Dating

Eräänä iltapäivänä, yli tungosta kahvila, Professional Dater näki miehen piti. Epämukavasti tietoinen itsestään, hän kasvoi edelleen, menettää hän ajatusketju. Hän veti hänen pusero, hikoilu breaking nopeasti.

"Olen niin hermostunut", sanoi tämä nainen, joka tekee elävät opetus muille, miten löytää rakkaus.

Koska Professional Dater, vaikka kaikki hänen vuoden osaamista ja kokemusta, ei ole läpäisemättömiä. Koska Professional Dater, parempia ja huonompia, on tällä hetkellä yksi. Ja koska hän on jo päättänyt, mitä hän aikoo tehdä seuraavaksi.

Hän kirjoitti puhelinnumero arvottomaksi. Vain hänen numeronsa. No Name. Mitään selitystä. Ja kun mies on sininen paita käveli hänen taulukko, hän yhtäkkiä kääntyi hänen istuin ja ilman sanaa tai jopa viipyvä katse kömpelö istutetaan paperi kädessään.

"Sinun täytyy yrittää", hän sanoi. "Sinun täytyy ottaa riskejä. Se mitä kerron asiakkaita."

Hänen nimensä on Alma Rubenstein. Hän on 37-vuotias perustaja ja Professional Dater, paikallinen yritys, joka tarjoaa henkilökohtaista Romance kuullut, hän on vuodelta valmentaja, matchmaker neuvonantajana asioissa, sydämen, vaatekaappi ja hoitotuotteita.

Hän on entinen näyttelijä, joka toisinaan löytää työtä tekevät tv-mainoksissa, joista viimeisin on online-mainos Norton, virustorjuntaohjelmisto yritys. Kerran, kun hän saa pienen korvauksen tarkistaa elokuvan, jossa hän oli hieman rooli.

Mutta jos et tunnista häntä, se todennäköisesti on jossakin monista todellisuus vuodelta osoittaa, hän on esiintynyt myös "Bachelor", "Blind Date", "Chains of Love ja" Single LA "-" joka cheesy todellisuutta dating Näytä ihmiskunnan tuntema ", hän sanoi," ja olen yhä yhtä. "

Hän on, niille, jotka todella tietävät hänet, heikommassa asemassa kuin hän näyttää. Hänen oma rakkauselämä - oman pyrkimys mate - hänen mielestään ei ole aukoton, ja hän ei aina käytännössä, mitä hän saarnaa. Joten, miten hän oikeutettu valmentaja Lovelorn?

Hän ei mainita mitään virallista valtakirjaa kuin että hän opiskeli psykologiaa yliopistossa. Hän on kuitenkin aina romanttinen ja valmis ottamaan riskejä, toiset eivät. Hänen epävirallinen valtakirja näyttävät räätälöityjä tunne myötätuntoa, ja tuhannen kilometrin matka oman testien ja epäonnistumisista. Ja hän on jatkuvaa.

"Koska näyttelijä 10 vuotta, koko maailma oli hylätty. En ole edes kuullut sanaa" ei "enää", hän sanoi.

Kuten teollisuuden, hän vastaa työn on pieni ja huomaamaton, mutta anecdotally tällaiset palvelut tuntuvat kasvavan, huolimatta - tai ehkä juuri - leviämisen Online Dating Services kuten Match.com, joka Rubenstein itse on käyttänyt.

"Olen huomannut olemassa tonnia Online Dating Services mutta kaikki on edelleen oleskelee yksi" Rubenstein sanoi. "Ei ollut ketään kuromaan kuilua kansalaisten ja palveluja. Annan koulutusta."

Se ei ole halpaa. Hän maksut asiakkaiden ylöspäin ja 2000 dollaria neuvomaan heitä viisi viikkoa, vähemmän, jos he haluavat yhden päivän kuuleminen ja muodonmuutos, mitä hän kutsuu "kamikaze" istunto. Työ voi olla tehokasta ja hyvin henkilökohtainen. Ei ole harvinaista, että kyyneleitä vuodatetaan ja salaisuudet paljastuvat. Pahat tavat saattavat olla rikki. Uudet kengät voisi ostaa. Riskien ottaminen on suositeltavaa.

On yksi ja että Professional Dater "toimii molempiin suuntiin", sanoi Nawell Huff, toinen vuodelta valmentaja, joka toimii Rubenstein. "Ihmiset ajattelevat," Onko hän todella aikoo opettaa minulle, mitä minun tarvitsee tietää? " Mutta he myös sitä mieltä, että on parempi, koska pystymme ymmärtämään, mitä he läpi. "

Rubenstein isännöi speed-dating yötä, ja sekoittimet, ja johtaa yleensä elämä, jota voidaan pitää eräänlaisena kovan linjan, militantti, singlet aktivismi: "Aina on Flirt-valmiina. Onko auto puhdas? ... Hanki eroon ruman vaatteet. Kaikki vaatteesi on teidän hyviä vaatteita. Ihmiset näkevät nälkää, jotta yhteys! Naiset haluavat miehiä olla suora! Älä pakene että outo tunne mahassa, ajaa sitä kohti! "

Lisäksi Huff, hän työskentelee kolme muuta autojen eri-ikäisiä ja Office-avustaja, ja on liikekumppani.

Brian Ford on monin tavoin tyypillinen asiakas. Hän on 39, äskettäin eronnut, ohjelmistosuunnittelija Microsoft, jossa hän on työskennellyt yli 10 vuotta - minkä vuoksi rahaa "ei ole kysymys" palkkaamiseen Rubenstein. Hän ei päivämäärää paljon ennen kuin hän tapasi vaimonsa, jolle hän oli naimisissa kuusi vuotta, eikä ole päivätty paljon jälkeen.

Ford tapasi Rubenstein klo sinkkuja tapahtuma järjestetään kasino nimeltään "Leap for Love." Hän oli booth siellä. Hän myytiin muutamassa minuutissa. "Hän puhui hänen omat heikkoutensa", Ford sanoi. "Hän näytti hyvin alas maahan ja ymmärrystä."

Aikana toinen istunto, hän dissektoitujen hänen henkilökohtaisen elämänsä, lajitteluun epäterveelliset suhteet hän ajattelee, että hänellä on hänen ex-vaimonsa, äitinsä ja veljensä. Hän tönäisi hänet hyödyntää hänen intohimoja kuin työtä. Muutaman kuukauden kuluttua, hän irtisanoutui työstään. Se on hieno toisistaan terapeutti ja päivämäärän valmentaja.

"Terapeutti ei aio kertoa teille leikata nenän karvat", hän sanoi, "ja olla oma siipi nainen, tai asettaa sinut jonkun kanssa, tai ostoksille mukaasi."

Palkata hänet on palkata jonkun on teidän hyvin rehellinen, hyvin aktiivinen paras ystävä viisi viikkoa. Hän valmentaa sinua ja pukeutuminen sinulle ja onnittelen teitä, moittia sinua, ja korjaus sinua. Hän opettaa sinulle, tavallaan, miten on hänen. Hän on erittäin hyvä että yhden. Ja, kuten hän toteaa, hän ei ole varma, jos se on hyvä tai huono asia.

Hän on ollut rakastunut kahdesti, mutta ei ole koskaan ollut naimisissa. Hän on tehnyt hyviä päätöksiä ja huonot. Mutta onnea voi muuttua Seattlessa minuutissa, ja muutaman päivän jälkeen, kun hän havaitsi sinisen shirted mies kahvilassa, hänen puhelin soi ja hän pyysi häntä ulos. Viikkoa myöhemmin hän oli "mahtava", ja pian sen jälkeen hän ilmoitti toisessa e-mail, "Tyypillinen Seattlen mies. Tarvitsee apua painamalla kirjekuoren. Olen jatkuvassa kamppailussa passiivisia miehiä. Apua!"

Rubenstein löysi itsensä käsittää tuttu lohtu: Se oli oppimiskokemus, mitä hän voisi viedä eteenpäin, ehkä käyttää neuvontaa asiakkaille. Mitä itse ... hyvin, Professional Dater on vielä yksi. Mutta hän on toivoa.